75 jarig jubileum SV Panter

Onze vereniging bestaat dit jaar 75 jaar! Een mijlpaal die wij uiteraard niet zomaar geruisloos voorbij willen laten gaan. Begin dit jaar waren we gestart met de voorbereidingen om in oktober een “feestweek” te organiseren met verschillende activiteiten.

In maart 2020 werden we ineens geconfronteerd met het coronavirus en moesten we ons aan de RIVM maatregelen houden en alles viel stil… Ons jubileumjaar, dat een mooie festiviteit had moeten worden, liep plotseling anders dan gepland. Wij gingen (en nog steeds) een onzekere, ongelooflijke en bizarre tijd tegemoet.

Deze onzekere, ongelooflijke en bizarre tijd, waarop het stil en rustig is op ons sportpark, heeft ons ook doen beseffen dat “de leden” onze club zijn. Zij zorgen voor reuring, gezelligheid en sportiviteit. Als dit er dan een tijd niet is, zie je hoe belangrijk verenigingen zijn. Uiteraard wisten wij dit al maar door deze uitzonderlijke situatie is dit nog eens heel veel duidelijker geworden.

Wij danken daarom alle leden, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die onze kleine club “groot” heeft gemaakt. Mede door jullie allen kunnen wij met gepaste trots zeggen dat onze vereniging deze mooie én verdiende mijlpaal heeft behaald.

Volgend jaar zullen wij rond deze tijd alsnog de festiviteiten en activiteiten organiseren en stilstaan bij ons jubileum.

Bestuur SV Panter

Historische foto’s SV Panter

Om ons jubileumjaar samen met jullie te vieren hebben we wat leuks bedacht. Heb jij een favoriete foto (van redelijke kwaliteit) uit jouw SV Panter verleden, mail hem dan naar 75jaar@svpanter.nl dan plaatsen wij hem hier in de foto slider.

AVG notitie: Sta je als persoon ongewenst op een foto, laat het ons weten via 75jaar@svpanter.nl. Dan maken we jou onherkenbaar.