Veense Voetbal Cup poule-indeling is bekend

door | 16 maart 2021 - 15:43 pm

VEENENDAAL – Achter de schermen zijn de Veenendaalse voetbalverenigingen hard bezig om de Veense Voetbal Cup vorm te geven. En hoewel de plannen nog niet definitief zijn, is de poule-indeling inmiddels bekend. Zodra Den Haag, de KNVB en de gemeente groen licht geven, kan er onderling in Veenendaal gespeeld worden.

“We hebben verschillende scenario’s klaarliggen. Natuurlijk hopen we dat iedereen straks weer het veld in mag, maar ook als er een keuze wordt gemaakt voor een beperkte groep, kunnen wij het aan.” Het zijn de woorden van VRC voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof, één van de initiatiefnemers van de Veense Voetbalcup.

INDELING De wedstrijdsecretariaten hebben de afgelopen periode hard gewerkt en het resultaat: een poule-indeling waarbij de voetbalverenigingen geprobeerd hebben rekening te houden met de onderlinge krachtsverhoudingen. Het kan dus gebeuren dat een meidenteam tegen een team met alleen maar jongens speelt, dat verschillende leeftijdsgroepen samen in een poule spelen of dat damesteams 7X7 gaan spelen.

(Bron: www.regiosportveenendaal.nl)

Speelschema Veense Voetbal Cup Senioren