Avondwake Maarten van den Bosch

door | 6 oktober 2022 - 15:18 pm

Bericht van Bestuur inzake plotseling overlijden Maarten van den Bosch

Zondag 2 oktober 2022 bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van Maarten.

Inmiddels is dit droevige nieuws bij de meeste mensen bekend.

Samen met Dirk-Jan Laros en Peter Doornebal tracht het bestuur alles zo goed te doen in deze moeilijke tijd. Dat is wat wij gezamenlijk kunnen doen en ook helaas het laatste wat wij kunnen doen. SV Panter was een belangrijk onderdeel in Maartens leven.

Mede i.o.m. familie is uit respect voor Maarten, om die reden, de kantine deze week grotendeels gesloten voor de meeste activiteiten. Alle wedstrijden voor komende zaterdag zijn door de KNVB gecancelled.

Eveneens is in overleg met Maartens familie besloten vanavond (6 oktober) een Avondwake te houden in onze kantine waar, degenen die er behoefte aan hebben, de gelegenheid krijgen elkaar een luisterend oor te bieden en extra te steunen. De kantine is geopend van 20.30 – 22.30. Er is gelegenheid om een kopje koffie/thee of een drankje te drinken. Strikt 22.30 zullen wij de kantine sluiten.

Wij zullen een plek inrichten met een condoleance register. Er is gelegenheid een kleine herinnering aan Maarten achter te laten met daaronder je naam. Volgende week overhandigen wij dit aan de familie. Het bestuur zal dat verzorgen.

De wedstrijdsecretaris heeft een verzoek neergelegd de eerste wedstrijden op 15 oktober te hervatten met een minuut stilte voor alle elftallen, ter nagedachtenis aan de mooie persoon die Maarten was.

Jacqueline, Dirk-Jan, Stefan, Peter & René