SV Panter 1 heeft selectie voor volgend seizoen rond

door | 19 juni 2023 - 15:51 pm

Net voor het sluiten van de ‘transfermarkt’ heeft SV Panter de selectie voor het volgende seizoen rond. Met de terugkeer van rechtsback Stef van de Haar, het aantrekken van Jelle van der Werf (overkomend van FC Driebergen), Jeroen den Hartogh (overkomend van GVVV) & Kevin van der Linden overkomend van DVSA) gaat de ploeg met vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet.

Jelle stelt zicht voor: Mijn naam is Jelle van der Werf, 25 jaar, geboren en getogen in Driebergen. Tegenwoordig woon ik Utrecht samen met 2 vrienden. Ik ben werkzaam bij Enersolar in Veenendaal. Op mijn 5de ben ik begonnen met voetbal bij CDN in Driebergen, wat later FC Driebergen werd. Hier heb ik t/m het afgelopen seizoen gevoetbald. Door een collega ben ik voor het eerst in contact gekomen met SV Panter. Na een erg prettige kennismaking met zowel de spelers als de vereniging heb ik besloten volgend seizoen de overstap te maken.