Commissies binnen SV Panter

Technische Commissie

De Technische Commissie van SV Panter is sinds 2014 in het leven geroepen ter ondersteuning van de selectie (1 en 2) en de normen en waarden op en rondom het voetbalveld.

Begin seizoen 2022-2023 hebben Gerrold van Geenhuizen en Sebastiaan Goes het stokje over genomen van Gerard van de Pavert.

De Technische Commissie bekijkt trainingen en wedstrijden van de selectie ter beoordeling en brengt daar verslag van uit richting het bestuur. Ook is er een Technisch Beleidsplan geschreven ten behoeve van de gehele vereniging.

Sportieve groet,

Gerrold van Geenhuizen
Sebastiaan Goes
tc@svpanter.nl

Sponsor Commissie

Graag willen wij u kennis laten maken met Sport Vereniging Panter en haar Sponsor Commissie.

Om onze sportieve prestaties te blijven stimuleren en de club verder te professionaliseren kunnen wij niet meer zonder uw steun. Sport en sponsoring zijn dan ook niet meer uit elkaar te denken, zo ook niet bij SV Panter. Indien er wat nodig is of georganiseerd moet worden, wordt er altijd als eerste gekeken in ons sponsorbestand om zo wat terug te kunnen doen richting onze sponsoren.

Vandaar dat de Sponsor Commissie de club SV Panter bij u onder de aandacht wilt brengen. Door de vele sponsormogelijkheden die SV Panter u kan bieden heeft de SponsorCommissie in deze rubriek van de SV Panter website diverse mogelijkheden beschreven wat wij voor elkaar kunnen beteken qua sponsoring. Zo kunt u op een overzichtelijke manier bekijken welke vorm van sponsoring het beste bij uw bedrijf en situatie past. Maar ook krijgt u ons clubblad op uw bureau en wordt u uitgenodigd voor de nieuwjaars- en sponsorbijeenkomsten.

Deze bron van inkomsten, in welke vorm dan ook, geeft SV Panter de extra financiële ruimte om zich zowel binnen als buiten de lijnen nog beter te presenteren.

sponsor@svpanter.nl

Bar Commissie

Ons team van circa 15 barmedewerkers willen u van harte welkom heten in onze kantine. Wij zijn 52 weken per jaar geopend, iedere dinsdag en donderdag vanaf 19.00 uur op de trainingsdagen van alle elftallen van de SV Panter. En natuurlijk op de zaterdagen zijn wij geopend een uur voordat de eerste wedstrijd op ons sportpark wordt gespeeld. Sponsor van onze barkleding is Toko Veenendaal.

Op deze dagen is een ieder van harte welkom, om bij ons in de kantine onder het genot van een bakkie koffie of een lichte versnapering, vanuit de kantine of ons overdekt terras naar de kunsten van onze voetballers te komen kijken. U kunt natuurlijk ook eens in de vier weken bij ons terecht op de vrijdagavond om een klaverjasje of jokertje te komen leggen. Vanuit onze zeer moderne keuken kunnen wij voor u natuurlijk ook altijd een lekkere snack bereiden. Onze kaart is zeer uitgebreid.

Wij hopen u snel een keertje te mogen verwelkomen op ons sportpark.

Peter Doornenbal
bar@svpanter.nl