Maatregelen en informatie coronavirus COVID-19

Beste leden en bezoekers van SV Panter,

Het kabinet heeft dinsdagavond 17 november nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen gaan in vanaf donderdag 19 november. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

• Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Het is ook in het belang van ieders gezondheid dat je de regels kent en je er aan houdt. Onze gezondheid staat voorop!!

Met sportieve groet,
Bestuur SV Panter

Belangrijke links en referenties coronavirus en sport